dinsdag 3 december 2013

Opening conceptstore Wanaka 21 dec. te Amsterdam met heerlijke cakes en brownies van Paleo2Go!

Goed nieuws voor iedereen die in Amsterdam & omgeving woont of in de buurt van Amsterdam is! Vanaf 21 december 2013 opent er een geweldige conceptstore waar je heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie en/of thee met jawel een heerlijke cake en/of browny van Paleo2Go! Geen dag of dagen vol smart voor de brievenbus wachten en verzendkosten betalen maar gewoon eventjes een cake en/of browny to go of daar ter plaatse eten.  Dat is toch a dream come true! :) 

De opening 21 december wil je niet missen! Vanaf 13 uur is er live music en heerlijke koffie en gezonde lekkernijen! Als je gaat alvast heel veel plezier en eet smakelijk!


Wanaka is een conceptstore waar je de meest geweldige mooie unieke producten kunt vinden welke veelal ook gewoon te koop zijn! Het gezicht achter Wanaka, Sander Cummings, heb ik leren kennen als een hele open enthousiaste jongeman die gelooft in duurzaamheid, biologisch, fair trade en ook Paleo! Ik wens hem en zijn team heel veel succes en plezier bij dit geweldige concept waar ik helemaal achter sta en waar Paleo2Go perfect bij past.

Behalve dat je er van de heerlijkste organic koffie, thee en gezonde lekkernijen kunt genieten zul je ook zeker je ogen de kost kunnen geven!
Wat vind je bijv. van deze geweldige originele Potato lamp?
Toegegeven ik eet weliswaar geen aardappelen maar er naar kijken dat doe ik zo met plezier :)
Het interieur is o.a. afkomstig van Moustache Meubelen en (s)Gaaf Ontwerp.
De Thee komt van Mr. Jones en Theeduif vandaan en de coffee van Moyee Coffee.
Deze geweldige tassen gemaakt door José Mollura vind ik zelf helemaal geweldig! Gemaakt van koffiezakken en Patagonian leer. Deze tassen hebben voor mij een hoog hebben gehalte....Net als deze geweldige Joco Cups , daar wil je toch ook je koffie of thee in drinken?
Nou niet getreurd je kunt deze tassen,  de lamp en zelfs de meubels gewoon bij Wanaka kopen, natuurlijk terwijl je smikkelt en smult en geniet van een heerlijke browny of cake!

Wil je meer van deze geweldige producten weten klik dan eventjes op de links van desbetreffende bedrijven hierboven en je komt uit bij de facebook pagina van deze geweldig mooie producten. En als je er dan toch eventjes op kijkt vergeet dan niet te liken :)


Dus lieve mensen, ben je in de buurt van Wanaka, Jacob Obrechtstraat 41 te Amsterdam aarzel dan niet en loop eventjes binnen om heerlijk te ontspannen, te genieten en te smullen van een heerlijke lekkernij van Paleo2Go en wellicht ziet je oog nog meer wat je niet kunt weerstaan ;)


Klik hier voor een impressie van Wanaka en de mensen achter Wanaka Impressie Wanaka






1 opmerking:

  1. Sander Cummings please contact Arlene McDonald as soon as possible regarding UBC. Thank you

    BeantwoordenVerwijderen